11.9.2020

Stipendikilpailun voittajat valittu

Media-alan tutkimussäätiö järjesti keväällä–kesällä stipendikilpailun, jossa haettiin media-alaan liittyviä korkeakoulujen ja ammattikoulujen opinnäytetöitä sekä vastaavia muita töitä. Voittajat on nyt valittu.

Kilpailuun osallistuneet korkeakoulujen opinnäytetyöt edustivat laajasti eri yliopistoja ja ammattikorkeakouluja, kanditason tutkielmista pro graduihin ja ammattikorkeakoulututkinnon opinnäytetöihin. Palkitut aiheet vaihtelivat koneoppimisen hyödyntämisestä aina digitaaliseen tarinankerrontaan ja moderniin infografiikkaan.

Korkeakouluopiskelijoille stipendit jaettiin seuraavasti:

1500 € Vertti Luostariselle

1250 € Jenni Ripatille

1000 € Henna Raitalalle

750 € Erik Ståhlille

ja lisäksi 500 € Anni Lindgrenille, Simo Löytömäelle, Saga Sinisalolle sekä Camilla Suortille.

 

Ammattikoulujen työt puolestaan edustivat laajasti media-alaa eri kulmista. Mukana oli töitä niin ilmoitusmyyntikampanjan toteutuksesta kuin turvallisuusvideoiden suunnittelusta ja laatimisesta.

Ammattikouluopiskelijat palkittiin seuraavasti:

1000 € Ludovica De Santisille

750 € Saana Kamulalle

500 € Jani Hokille

250 € Nina Liedekselle

ja lisäksi 250 € Tiia Hyyryläiselle, Mia Hämäläiselle, Henri Salorannalle sekä Netta Omidbekhodalle.

 

Media-alan tutkimussäätiö onnittelee stipendinsaajia!

 

Stipendikilpailuun lähes 80 hakijaa

Stipendikilpailun ensimmäisessä vaiheessa hakemuksia kilpailuun tuli lähes 80. Korkeakoulutöistä jatkoon valittiin 12 opinnäytetyötä. Jatkoon päässeiden piti kirjoittaa yleistajuinen blogiteksti tutkielmastaan. Lopulta stipendinsaajiksi karsiutui 8 opinnäytetyön tekijät. Ammattikoulutöistä palkittiin niin ikään 8 näyttötyön tai vastaavan työn tekijät.

Kilpailuun osallistuneet opinnäytetyöt edustivat laajasti eri ammattikorkeakouluja sekä yliopistoja, kanditason tutkielmista pro graduihin ja ammattikorkeakoulututkinnon opinnäytetöihin, sekä laajasti eri ammattikoulun aloja.

Jatkoon päässeiden korkeakouluopiskelijoiden kirjoittamat blogitekstit tullaan julkaisemaan säätiön sivuilla syksyn aikana.

 

Lue lisää STIPENDIKILPAILUSTA.

Lue lisää APURAHAN HAKEMISESTA.

Tilaa säätiön UUTISKIRJE, niin pysyt perillä ajankohtaisista apuraha-, tutkimustuki- ja stipendihauista.