25.4.2024

Katja Lehtisaarelle 840 euroa matka-apurahaa

Media-alan tutkimussäätiö myönsi 9.4.2024 pitämässään kokouksessa Katja Lehtisaarelle 840 euroa matka-apurahaa hankkeelle ”Osallistuminen European Media Management Association -järjestön konferenssiin”.

Matkan tavoitteena on osallistua kesäkuussa European Media Management Association (emma) -järjestön konferenssiin Leeuwardenissa ja esitellä tutkimusta mediajohtamisesta keskittyneillä markkinoilla, tarkastellen erityisesti mediajohtajien näkemyksiä keskittymisestä ja sen johtamisesta. Esitelmä on otsikoltaan ”Understandings on managing media in a concentrated market – views of media leaders”. Esitelmä liittyy konferenssin keskeiseen teemaan, joka on ”Media Innovation and Transformation: Understanding and Envisioning the Future of Media Management” eli liittyy mediainnovaatioihin ja median muutokseen sekä tulevaisuuden mediajohtamiseen.

Tutkimusta varten tehdyt mediajohtajien haastattelut ja survey-kysely kertovat monesta eri suunnasta tulevista haasteista, mm. yleisöjen ja mainostajien käyttäytymisen muutoksista, viestintäpolitiikan vaikutuksista ja tekoälynkin tuomista haasteista.