16.2.2024

Graafinen teollisuus ry:lle 22 435 euroa matka-apurahaa

Media-alan tutkimussäätiö myönsi 6.2.2024 pitämässään kokouksessa Suvi Oinoselle ja Graafinen Teollisuus ry:lle 22 435 euroa matka-apurahaa hankkeelle ”Graafisen teollisuuden alalla työskentelevien matka Drupa-messuille, osaamisen ja liiketoiminnan kehittäminen”.

Graafinen Teollisuus ry järjestää 40 henkilön ryhmälle matkan Drupa-messuille Düsseldorfiin kesäkuussa 2024. Matka on tarkoitettu graafisen teollisuuden alalla työskenteleville ja alan opetustehtävissä työskenteleville.

Drupa on maailman johtava graafisen alan ja painotekniikan messutapahtuma. Se järjestetään neljän vuoden välein. Koronan vuoksi edelliset messut vuonna 2020 peruttiin ja edellisistä messuista on kahdeksan vuotta.

Drupa-matkan tarkoituksena on edistää yritysten osaamista, ammatillista kehitystä, kansainvälistymistä ja liiketoiminnan kasvua. Drupa on investointi alan tulevaisuuden kehitykseen. Messuilla esitellään alan uusimpia innovaatioita ja uutta teknologiaa. Messuilla osallistujat pääsevät ajan tasalle uusimmista kehityssuunnista, uusista tuotteista, materiaaleista, ohjelmistoista ja palveluista. Drupa tarjoaa myös useita erikoisfoorumeita, joissa keskitytään syvällisesti paino- ja grafiikkateollisuuden tiettyihin aiheisiin.

Graafinen Teollisuus ry laatii osallistujille kattavan ja monipuolisen ohjelman.