Think INK 2012 keräsi timanttisia ideoita

Suurin potentiaali lahjakirjapuolella

DesignMyBooks.com -palvelu on kisan ensimmäinen kaupalliseksi asti ehtinyt idea. Verkkopalvelu antaa mahdollisuuden stailata kirjahylly sisustukseen sopivaksi ja personoida lahjakirjan yksilölliseksi. Idean takana on Hanna Chaker.

”Ajattelimme, että kuinka monta hyvää ideaa yksi ihminen elämässään ylipäänsä keksii. Että jos ei nyt yritä, niin alkaako harmittaa jälkeenpäin. On niin helppoa puhua, mutta kenellä on kanttia tehdä. Nyt ei ainakaan tarvitse miettiä, että olisinpa…”

kertoo Hanna Charek (Print&Media 1/2013)

Aktiivinen paperi edustaa hupituotteita ja arjen diagnostiikkaa

”Innovointityössä on mentävä out of the box, riittävän kauas omasta toiminnasta. Aalto-yliopiston Startup Saunassa opin, että kannattaa ajatella isosti. Yrittäjänä stressiä tulee joka tapauksessa – yhtä hyvin yöunensa voi menettää tavoitellessaan 10 miljardia kuin 10 miljoonaa. Samalla vaivalla voi tavoitella enemmän.”

sanoi Tomi Erho Print&Mediassa 5/2013.

EkoElement – pahvielementtirakenteet

”Vaikka EkoElement-idea olikin olemassa jo ennen think INK -kilpailua, oli kilpailulla ratkaiseva merkitys ajatuksen kehittelylle – ilman kilpailua idea olisi edelleen pöytälaatikossa”

kertoo Kim Berggrén.(Print&Media 4/2013)

Pelattava lehti

”Ilman kilpailua ei tätäkään ideaa olisi. Kilpailusta saadulla rahoituksella teimme pelistä demoversion, joten ihan tyhjän päällä idea ei ole, vaikka emme sitä aktiivisesti eteenpäin viekään. Villen mukaan tällaista alkuvaiheen pientä, mutta hyvinkin tärkeää rahoitusta ei ole mahdollisuutta saada mistään.” (Print&Media 7/2013).

”Kilpailu on omiaan sille, jolla on idea ja halua perustaa yritys, mutta alkuvaiheen rahoitus puuttuu. Voittopalkinnolla pääsee hyvin liikkeelle. Ja finaaliin päässeet saavat julkisuutta, mikä auttaa markkinoinnissa. Kilpailu on hyvä kehitystyön sparrauskohta”

neuvoo Ismo Heikkilä (Print&Media 3/2013)