28.2.2022

Keskustelu pandemian käsittelystä mediajulkisuudessa 24.3.

Tampereen yliopiston Reilu media -tutkimushanke järjestää vapaamuotoisen keskustelun koronapandemian käsittelystä mediassa 24.3. Keskustelu toteutetaan etäyhteydellä Zoomissa.

Tampereen yliopiston tutkimushanke Reilu media. Vaientamisesta kunnioittavaan moniäänisyyteen järjestää vapaamuotoisen keskustelun koronapandemian käsittelystä mediassa 24. maaliskuuta 2022 kello 18.00–19.30. Keskustelu toteutetaan etäyhteydellä Zoomissa.

Keskustelun tarkoituksena on jakaa erilaisia kokemuksia siitä, miten koronapandemiaa on käsitelty mediassa ja puuttuuko siitä mahdollisesti jotain. Miten monipuolista se on ollut ja miten erilaiset näkemykset on huomioitu?

Keskustelussa käytetään Erätauko-menetelmää, joka kannustaa rakentavaan keskusteluun, ja jossa osallistujat ovat mukana tasavertaisina yksilöinä kokemuksineen. Keskusteluun voi osallistua etunimellä ilman taustatietoja, ja siinä käytetään rakentavan keskustelun pelisääntöjä. Keskustelu tallennetaan tutkimustarkoitukseen, ja puheenvuoroja käsitellään luottamuksellisesti ja anonyymisti.

Jos kiinnostuit osallistumisesta keskusteluun, ota yhteyttä hanketiimiin. Toivomme ilmoittautumisia mahdollisimman pian, koska osallistujamäärä on rajallinen.

Media-alan tutkimussäätiö on rahoittanut hanketta vuonna 2021.