20.5.2024

Stipendejä valmistuville ammattikouluopiskelijoille

Media-alan tutkimussäätiö jakaa 250 euron stipendejä ansioituneille ammattikouluopiskelijoille opettajien ehdotusten perusteella.

Stipendejä jaetaan opinnoissaan ansioituneille ammattikouluopiskelijoille, jotka ovat suorittaneet media-alaan liittyvän opinnäytetyön, näyttötyön tai vastaavan työn. Stipendit ovat suuruudeltaan 250 euroa.

Otamme vastaan ehdotuksia opettajilta yhden per tutkinto-ohjelma. Stipendi voidaan myöntää kevään 2023 – kesän 2024 aikana valmistuneelle tai valmistuvalle.

Hakuohjeet

Hae stipendiä sähköisen apurahajärjestelmän kautta.

Täytä vain hakemuksen ensimmäinen sivu. Lisää haun otsikon eteen ”STIPENDI”. Kerro tiivistelmän yhteydessä opinnäytetyön, näyttötyön tai muun vastaavan työn saama arvosana. Liitteet ovat pakollisia, mutta niihin voi lisätä tyhjän dokumentin. Vastaa myös lähipiirikysymykseen.

Hakuaika päättyy sunnuntaina 16.6.2024. Ilmoitamme stipendeistä sähköpostitse kesäkuun loppuun mennessä.

Stipendin saamisen ehtona on tiivistelmän toimitus tehdystä opinnäytetyöstä, näyttötyöstä tai vastaavasta työstä. Tiivistelmän voi lähettää etukäteen tai kun stipendin (ehdollisesta) myönnöstä on ilmoitettu. Stipendiä ei laiteta maksatukseen ennen tiivistelmän saapumista tutkimussäätiölle.

Tiivistelmät voidaan julkaista tutkimussäätiön nettisivuilla.

 

Lisätietoa kilpailusta voi kysyä sähköpostitse: noora.alanne@mediaalansaatio.fi