9.2.2017

Noora (Pinjamaa) Alanne VTS:n asiamieheksi ja Medialiiton asiantuntijaksi

Media-alan tutkimusäätiön (entinen Viestintäalan tutkimussäätiö) asiamieheksi ja Medialiiton uuden kasvun toimialueen asiantuntijaksi on nimitetty kauppatieteiden maisteri Noora Alanne (ent. Pinjamaa), 28. Hän aloittaa tehtävässä 1.5.2017.

Pinjamaa viimeistelee väitöskirjaa Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa media-alan digitalisaatiosta ja sosiaalisen median vaikutuksista media-alan yritysten liiketoimintaan. Hän on myös vieraileva tutkija Berkeleyn yliopistossa Yhdysvalloissa. Pinjamaa on työskennellyt muun muassa Bonnier Publicationsilla digitaalisen markkinoinnin asiantuntijana sekä projektipäällikkönä Aller Medialla.

Viestintäalan tutkimussäätiö edistää painetun ja sähköisen sekä sisältölähtöisen digitaalisen viestinnän ja niihin läheisesti liittyvien toimintojen kilpailukykyä. Säätiö tukee liiketoiminnan ja teknologioiden tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotyötä, koulutusta sekä osaamisen kehittämistä ja viestintään liittyvien tarpeiden ymmärtämistä.

Medialiitto on media-alan ja graafisen teollisuuden yritysten edunvalvontajärjestö. Medialiiton jäsenyritykset edistävät sananvapautta, kotimaista kulttuuria ja demokratiaa tuottamalla suomalaisille laadukkaita mediatuotteita ja -palveluja kaikissa kanavissa.

Media-alan tutkimussäätiön asiamies Helene Juhola jää eläkkeelle toukokuun lopussa.