3.5.2019

Media-alan opinnäytetyön tekijä – osallistu stipendikilpailuun!

Saitko juuri valmiiksi media-alaan liittyvän opinnäytetyön? Media-alan tutkimussäätiö jakaa stipendikilpailussa yhteensä enintään 4000 euron arvosta stipendejä kiinnostaville korkeakoulujen ja ammattikoulujen opinnäytetöille.

Opinnäytetyön aiheen tulee liittyä säätiön tarkoitukseen, joka on edistää painetun ja sähköisen sekä sisältölähtöisen digitaalisen median ja niihin läheisesti liittyvien toimintojen kilpailukykyä tukemalla liiketoiminnan ja teknologioiden tutkimus-, kehitys ja innovaatiotyötä, koulutusta sekä osaamisen kehittämistä ja mediaan liittyvien tarpeiden ymmärtämistä.

Ohjeet korkeakoulujen opinnäytetöille

Kilpailu on kaksivaiheinen:

1) Hae mukaan sähköisen apurahajärjestelmän kautta. Täytä vain hakemuksen ensimmäinen sivu.

Lisää hakusi otsikon eteen ”STIPENDIKILPAILU”. Kerro tiivistelmän yhteydessä opinnäytetyösi saama arvosana ja työsi ohjaajan nimi. Lisää myös linkki julkaistuun työhön tai lisää työ liitteeksi. Budjetiksi määritä kilpailun pääpalkinnon summa, eli 1250 euroa. Järjestelmä vaatii summan lisäämistä ennen etenemistä liitteisiin. Liitteet ovat pakollisia, mutta niihin riittää saman tyhjän dokumentin liittäminen. Lähipiirikysymykseen tulee myös vastata uuden säätiölain mukaisesti.

Hakuaika on 3.5.–1.7.2019. Parhaat opinnäytetyöt valitaan jatkoon. Valinnassa painotetaan opinnäytetyön aiheen soveltumista säätiön tarkoituksen toteuttamiseen. Jatkoon päässeille ilmoitetaan asiasta sähköpostitse.

2) Jatkoon päässeiden opinnäytetyöntekijöiden tulee kirjoittaa 500–700 sanan (n. 2–3 liuskan) mittainen blogimuotoinen teksti opinnäytetyönsä tuloksista. Aikaa on 15.7.–4.8.2019. Mieti tekstiä kirjoittaessasi erityisesti, miten esittelisit tutkimuksesi aiheesta ensi kertaa kuulevalle henkilölle. Blogitekstit voidaan julkaista säätiön nettisivuilla.

Näistä opinnäytetöistä palkitaan parhaat seuraavalla tavalla:

  • yhdelle 1250 €
  • enintään kahdelle 750 €
  • enintään viidelle 250 €

Ohjeet ammattikoulujen opinnäytetöille

Kilpailu on kaksivaiheinen:

1) Hae mukaan sähköisen apurahajärjestelmän kautta. Täytä vain hakemuksen ensimmäinen sivu.

Lisää hakusi otsikon eteen ”AMMATTIKOULU STIPENDIKILPAILU”. Kerro tiivistelmän yhteydessä opinnäytetyösi, näyttötyösi tai muun vastaavan työsi saama arvosana ja työsi ohjaajan nimi. Lisää myös linkki julkaistuun työhön tai lisää työ liitteeksi. Budjetiksi määritä kilpailun pääpalkinnon summa, eli 1250 euroa. Järjestelmä vaatii summan lisäämistä ennen etenemistä liitteisiin. Liitteet ovat pakollisia, mutta niihin riittää saman tyhjän dokumentin liittäminen. Lähipiirikysymykseen tulee myös vastata uuden säätiölain mukaisesti.

Hakuaika on 3.5.–1.7.2019. Parhaat työt valitaan jatkoon. Valinnassa painotetaan työn aiheen soveltumista säätiön tarkoituksen toteuttamiseen. Jatkoon päässeille ilmoitetaan asiasta sähköpostitse.

2) Jatkoon päässeiden opinnäytetyöntekijöiden tulee kirjoittaa 500–700 sanan (n. 2–3 liuskan) mittainen blogimuotoinen teksti työnsä tuloksista. Aikaa on 15.7.–4.8.2019. Mieti tekstiä kirjoittaessasi erityisesti, miten esittelisit työsi aiheesta ensi kertaa kuulevalle henkilölle. Blogitekstit voidaan julkaista säätiön nettisivuilla.

Näistä töistä palkitaan parhaat seuraavalla tavalla:

  • enintään viidelle 250 €

 

Haku tapahtuu sähköisen apurahajärjestelmän kautta osoitteessa https://vts.apurahat.net/. Hakuaika on 3.5.–1.7.2019.  Toinen vaihe on käynnissä 15.7.–4.8.2019. Stipendien saajat julkistetaan syksyllä.

Kilpailuun voi osallistua kevään 2018–kesän 2019 aikana valmistunut ja media-alaan liittyvästä opinnäytetyöstä, näyttötyöstä tai vastaavasta työstä arvosanan saanut.

Lisätietoa kilpailusta voi kysyä sähköpostitse noora.alanne@mediaalansaatio.fi ja sofia.tikanmaki@mediaalansaatio.fi.